Nordenskiöldsloppet återuppstår 132 år senare

Måndag den 7 september 2015

På morgonen hade jag en genomgång med några chefer i frågan kring omorganisationsanalysen. Sedan hade vi ett ledningsgruppsmöte. Även där pratade vi om läget i arbetet med organisationsanalysen.

Sedan var jag på kommunstyrelsens sammanträde. Vi fick till att börja med ta del av en krisledningsutbildning. Vi fick även lyssna på statistik från Arctic Camp Jokkmokk gällande antalet gäster på campingen vid Notudden i Jokkmokk under de senaste åren.

Vi fick också ta del av läget kring Nordenskiöldsloppet och arbetet med att återupprätta den skidtävlingen igen under nästa vår, exakt på dagen 132 år efter det att skidloppet genomfördes första gången. I alla fall är det ett förslag att göra så. Fortfarande återstår ett arbete innan vi definitivt kan säga att loppet blir av.

Ett antal olika fastighetsfrågor hanterades och gestaltningsprogrammet slogs fast. Frågor kring bostadsbehovet i Jokkmokks kommun hanterades och internramarna för kommunstyrelsens budget 2016 slogs fast. Flera ärenden om avgifter hanterades och frågor kring medborgarförslag och motioner hanterades. Frågan om hur vi ska jobba vidare med Midnattssolens Trädgård återremitterades till kommunstyrelsens arbetsutskott.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0