Oförändrad skattesats i Jokkmokk

Måndag den 27 oktober 2014

På morgonen hade vi ett ledningsgruppsmöte. Vi började med att sjunga och gratulera vår kultur- och fritidschef som fyller 65 år idag. Sedan gick vi igenom lite olika strategiska och aktuella frågor.

Därefter var jag med på ett kommunstyrelsemöte. En folkhälsoplan slogs fast. Tertialbokslutet per den sista augusti 2014 gicks igenom. Skattesatsen inför år 2015 förslås vara oförändrad på nivån 22,95 kronor. Kommunstyrelsen behandlade ärendet om hur ramfördelningen mellan styrelser och nämnder under år 2015 ska se ut. Kommunfullmäktige den 10 november fattar beslut i frågan.

Investeringsbudgeten för år 2015 behandlades också. Där föreslog kommunstyrelsen att återremittera ärendet och komplettera materialet till nästa kommunstyrelsemöte.

Ett antal olika fastighetsfrågor behandlades. Bland annat beslutade kommunstyrelsen att ändra det tidigare beslutet om att sälja Porjus skola och istället upphandla rivning av såväl skolbyggnaden som badhusbyggnaden i Porjus.

Ett antal bygdemedelsansökningar gicks igenom och en flaggpolicy slogs fast. Vi gick även igenom förslaget till sammanträdesdagar för år 2015.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0