Risk- och sårbarhetsanalys

Måndag den 24 november 2014

Idag har vi haft ett ledningsgruppsmöte. På förmiddagen diskuterade vi många övergripande och aktuella frågor kring ekonomi och ekonomiska utmaningar inför framtiden. Snart ska vi summera år 2014 samtidigt som vi planerar för år 2015 och 2016.

På eftermiddagen diskuterade vi hur vi ska jobba med frågor kring risk- och sårbarhetsanalyser. Vi pratade om hur vi ska jobba för att klara av att undvika olyckor av olika slag och hur vi ska kunna vara förberedda för situationer då olyckor uppstår. Det är viktigt att jobba förebyggande i så stor utstreckning som möjligt. Vi samverkar med Bodens kommun på olika sätt i dessa frågor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Katarina Pirak Sikku

Hej! Det första ni ska göra är att sätta ut livbojar vid Talvatis. Kommunen har i ordningställt en badplats utan någon livräddning.det gillar inte jag. Senast i somras höll det på att sluta illa för en pojke. Inte simkunnig som hade fått för sig att fara ut till fontänen. Tur hade pojken och hans familj.

2014-11-25 @ 08:23:16
Postat av: Anders Nygårds

Hej Katarina! Nu finns ett svar till din kommentar. Svaret har rubriken "Badplatser" och är daterad fredag den 9 januari 2015.

2015-01-12 @ 13:53:13
URL: http://andersnygards.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0