JokkApp till final i Stockholm

Måndag den 7 april 2014

På morgonen var vi några tjänstemän som hade ett möte med vår räddningschef och med vår säkerhetssamordnare kring en fråga om att eventuellt ändra på organisationen kring den centrala krisledningen i Jokkmokks kommun.

Sedan hade jag ett ledningsgruppsmöte och därefter hade jag en kort träff i frågan kring den filminspelning som just nu pågår i Jokkmokks kommun.

Årets andra kommunfullmäktigesammanträde startade sedan med en informationspunkt om Jokkmokk som Matlandethuvudstad år 2014. Det är mycket spännande saker som händer runt om i Jokkmokks kommun nu under året i samband med detta. Bland annat genomförs en stor konferens den 10-11 juni i Jokkmokk.

Vi fick sedan en information från ett UF-företag som skapat en app som heter JokkApp och som handlar om olika typer av information om varor och tjänster samt företag som finns i Jokkmokk. UF-företagarna ska nu i maj till Stockholm och tävla i riksfinalen för UF-företagare.

Årsbokslutet för år 2013 presenterades och slogs fast. Några olika investeringsärenden behandlades och en bostadsförsörjningsplan för Jokkmokks kommun slogs fast. En fråga om ett motionssvar gällande Jokkmokks kommuns förhållande till minerallag och gruvbrytning debatterades.

 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0