Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter

Tisdag den 8 april 2014

Idag har jag tillsammans med min ledningsgrupp och ett antal politiker från Jokkmokks kommun samt ett antal politiker och tjänstemän från länets övriga 13 kommuner varit på en jämställdhetsutbildning på Sunderby Folkhögskola.

Jag och många med mig vill jobba med jämställdhetsfrågor eftersom vi upplever att det idag inte är jämställt mellan könen.

Alla kommuner i Norrbottens län har antagit jämställdhetsdeklarationen som kallas för CEMR-deklarationen. Genom att anta den deklarationen har vi också åtagit oss att jobba med att göra Norrbotten jämställt. Genom att göra Norrbotten jämställt kommer vi att leva i ett bättre samhälle där vårt biologiska kön inte avgör vad vi ska jobba med eller hur mycket vi kommer att ha i lön.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Äkta jämstäldhet bygger på fakta inte extremism

Nej det är inte riktig jämställt. T.ex. dör män tidigare än kvinnor. Diskrimineras i lagstiftning, gällande vårdnad av barn, det finns inga bidrag för mäns organisering vilket det finns i lagen för kvinnors organisation. 96% av de som dör i olyckor på arbetet är män. finns få mansjuorer mm. mm. togs något av detta upp eller enbart kvinors problem?

Är för jämställdhet vilken den klassiska feminismen också var, men nu handlar det inte om det utan om en sorts manipulation utifrån en totalitär ideologism:

läs mer om detta här:
http://genusdebatten.se/klassisk-feminism-louise-perssons-avrattning-av-den-totalitara-feminismen/

2014-04-09 @ 08:37:58
Postat av: Jämställdhet ska baseras på fakta

Här krossas några av myterna som sprids:
http://www.dnv.se/wp-content/uploads/2013/09/Sex_feministiska_myter_bok.pdf

Det är nästan hopplöst att ifrågasätta något som sprids i feminismens namn och likställs jämställdhet. Detta är mycket, mycket problematiskt.

2014-04-09 @ 08:46:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0