Främlingsfientlighet

Onsdag den 13 november 2013

På morgonen hade jag ett möte med utvecklingschefen och vår praktikant som nu gör sin sista vecka som praktikant. Vi diskuterade möjligheten att praktikanten under kommande vår skriver sin c-uppsats här hos oss på Jokkmokks kommun.

Sedan var jag på ett samrådsmöte med Focus Jokkmokk. Vi jobbade med olika främlingsfientlighetsfrågor. Det har under den senaste tiden visat sig att nivån på främlingsfientligheten i Jokkmokks kommun tyvärr har ökat.

Vi diskuterade om varför det har blivit så och hur vi kan göra för att ändra på dessa attityder och värderingar hos oss alla.

På eftermiddagen hade jag ett möte med utvecklingscheferna. Vi gick igenom och diskuterade nästa steg med arbetet med den strategiska planen som kommunfullmäktige nyligen slog fast. Nu ska vi jobba fram ett förslag till beslut om hur de särskilda uppdragen ska hanteras.

Vi jobbar dessutom fram ett förslag till vem som ska hantera vilket särskilt uppdrag. Det ska lyftas fram till politiken och sedan ska varje särskilt uppdrag tidssättas och pengasättas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0