Lönefrågor

Måndag den 20 maj 2013

På morgonen hade jag en sittning med personalchefen. Sedan hade vi en ledningsgruppsträff och därefter startade sista mötet innan sommaren i kommunstyrelsens arbetsutskott.

Första punkten var en budgetberedningsfråga där samhällsbyggarnämnden var på besök. Vi pratade om framtiden med fokus på ekonomiska frågor.

Sedan behandlades ytterligare en samhällsbyggarfråga och därefter behandlades lite olika fastighetsfrågor. Vi pratade om ett ärende kring uppföljningsansvaret för ungdomare mellan 16 och 20 år och som inte går en gymnasieutbildning.

Därefter hanterades ett antal ärenden som hade att göra med lönekartläggningsfrågor och lönerevisionsfrågor. De centrala avtalen är klara och nu ska vi göra klart allt arbete lokalt. Målet är att de nya lönerna för år 2013 ska betalas ut i slutet av juni.

Vi pratade om överförmyndarfrågor och vi behandlade lite olika planer för hantering av extraordinära händelser. Årets första tertialrapport är under framtagande och det formella bokslutsdokumentet ska nu upp till fullmäktige för beslut i juni.

En fråga om framtagande av ett gestaltningsprogram för Jokkmokks kommun behandlades och frågan om att anlägga en designträdgård i Jokkmokks kommun diskuterades.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0