Jämställdhetsdeklaration

Måndag den 13 maj 2013

På morgonen hade jag en träff med vår nya ekonomichef gällande framförallt tertialbokslutet som vi nu håller på att upprätta. Sedan hade vi ett ledningsgruppsmöte och därefter var jag med på ett kommunstyrelsemöte.

Där behandlades vissa planer för extraordinära händelser. Ett finansieringsärende gällande LIS-arbetet behandlades. LIS står för Landsbygdsutveckling i strandnära läge och handlar mycket om vilka områden vi från Jokkmokks kommun tycker ska prioriteras i frågor om att få bygga nära vatten.

Diverse bidragsansökningar behandlades och ett svar på en JO-anmälan behandlades. En jämställdhetsdeklaration som kallas CEMR behandlades. Kommunstyrelsen föreslår att Jokkmokks kommun ska anta den deklarationen.

Ett samverkansavtal och ett reglemente gällande e-nämnd i länete behandlades. Diverse olika granskningsrapporter gicks igenom och ett antal medborgarförslag behandlades.

Direkt efter det att kommunstyrelsens möte var klart fortsatte deltagarna i kommunstyrelsens arbetsutskott med att jobba vidare med att uppdatera och utveckla den strategiska planen som sakta men säkert nu växer fram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0