EPC-avtalet är undertecknat

Måndag den 6 maj 2013

Idag har Jokkmokks kommuns nya ekonomichef börjat ”på riktigt”. Vi hälsar Jan Nilsson välkommen. Jan har redan smygstartat och jobbat några dagar tidigare åt oss i vår.

Vi hade ett ledningsgruppsmöte direkt på morgonen. Mitt på dagen skrev vi på EPC-avtalet. Därmed startar nu ett energieffektiviseringsarbete som kommer att sänka kostnaderna och göra mindre miljöpåverkan jämfört med hur vi jobbat innan.

På eftermiddagen hade jag ett mycket bra möte med representanter för en lokal förening. Efter flera år där vi sökt lösningar i olika ekonomiska frågor har vi äntligen kommit till en lösning.

Lite senare på eftermiddagen hade vi som är deltagare i jämställdhetsarbetet en träff där vi gick igenom och reflekterade kring utbildningsdagen som vi var med på för en halvannan vecka sedan. Vi pratade om hur vi ska jobba vidare med dessa mycket vikta frågor i framtiden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Britta Suorra

Anders tack för din blogg, det håller mig uppdaterad om vad som händer i Jokkmokk. Som f.d. anställd är det roligt att veta hur det går. Mycket bra att EPC projektet blir av.

2013-05-08 @ 10:06:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0