Strejken är avblåst

Måndag den 29 april 2013

På morgonen hade vi en ledningsgruppsträff där vi skulle prata om strejken och hur vi löser olika akuta frågor som en följd av den av kommunal varslade strejken. Nu blev ju avtalsparterna överens under gårdagen så strejken är avblåst.

Sedan hölls ett möte i kommunstyrelsens arbetsutskott. Under hela förmiddagen diskuterades olika frågor om årsredovisningen 2012 och olika nyckeltal som ska arbetas in i den. Vi pratade även olika frågor som har att göra med budget 2014.

Vi fortsatte på eftermiddagen med att behandla ett antal fastighetsfrågor. Ett antal olika planer gällande extraordinära händelser behandlades och ett ärende kring en bostadsförsörjningsplan diskuterades.

En fråga om LIS-områden behandlades, även ett ärende om en JO-anmälan samt ett ärende om antagande om en jämställdhetsdeklaration behandlades. En fråga om ett samverkansavtal mellan länets samtliga kommuner i frågan om e-hälsa behandlades och en överförmyndarfråga fanns på dagordningen. Avslutningsvis behandlades ett antal revisionsrapporter och några medborgarförslag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0