Satsning på UF-företag

Onsdag den 24 april 2013

På morgonen var jag med på ett samrådsmöte med Strukturum. Avgående ordförande Håkan Grahn var med på detta möte för sista gången. Tack för ett bra samarbete, Håkan.

Sedan var jag med på ett möte som Sparbanken Nord kallat till. Mötet handlade om hur vi skulle kunna utveckla arbetet med UF-företagen inom gymnasieskolan. Representanter från gymnasieskolan Bokenskolan samt från regionala UF-organisationen var också med på mötet.

Vi förde väldigt goda och lösningsinriktade samtal. Vi bestämde på sittande möte att vi ska genomföra några konkreta åtgärder som innebär att vi utvecklar arbetet med UF-företagen i Jokkmokk.

Det handlar bland annat om att jobba för att de elever som kommer från årskurs nio och som inte har behörighet för gymnasiestudier i stället kan jobba med och gå kurser som har att göra med UF. Vi ska även jobba för att vara mer aktiva med att ta tillvara på elevernas engagemang för att jobba med UF-företagen. Elevernas intresse och engagemang ska stimuleras så mycket som möjligt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0