Hockeyevent i Luleå

Tisdag den 24 januari 2012

I mitt förrförra inlägg refererade jag till en intervju som Radio Norrbotten gjorde med flera medarbetare i går. Idag har ett av dessa inslag publicerats. Det handlar om att Jokkmokks kommun är matchvärd på Luleås hemmamatch mot HV71 i elitserien i hockey på tisdag i nästa vecka.Vi kommer då att marknadsföra den stundande Jokkmokks Marknad och vi kommer att lyfta en aktivitet som en följd av att vi jobbar med att förstärka Jokkmokk som samiskt varumärke.

De lokala samiska organisationerna samt samebyordförandena är med i detta arrangemang. Den samiska nationalsången kommer att framföras i Coop arena och på Luleås matchtröjor kommer den samiska flaggan att finnas.

Jag bifogar en länk till artikeln på Radio Norrbottens hemsida: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=33&grupp=3836&artikel=4926459

Och här kommer en länk till sidan där du sedan kan klicka på en länk för att lyssna på radioinslaget: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=98&artikel=4926392

Som vanligt känns detta med rubriker till artiklar lite märkligt. Radio Norrbottens rubrik är ”Luleå Hockey blir samer”. Undrar hur rubriksättaren tänkte där?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0