Måluppfyllelse och ekonomiska förutsättningar

Måndag den 17 oktober 2011

På morgonen hade vi en träff med ledningsgruppen. Sedan var jag på kommunstyrelsens arbetsutskottsmöte.

Vi fick en information om de kommunala feriearbeten som vi haft under sommaren. Diverse olika fastighetsfrågor diskuterades.

Vi fick en information om måluppfyllelse i det övergripande måldokumentet Jokkmokk 2015. En mätning har gjorts av SCB. På många punkter är vi på rätt väg men på många andra punkter är vi inte riktigt på rätt väg.

Ett förslag till ekonomiska ramar för år 2012 diskuterades. Kommunstyrelsens arbetsutskott lyfter fram ett förslag till ramar 2012. Förslaget lyfts för beslut i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige.

Investeringar för år 2012 behandlades också. Även tertialbokslutet behandlades. Och vi gick igenom en uppföljning av den strategiska planen för år 2011.

Direkt efter mötet med kommunstyrelsens arbetsutskott hade vi en träff med säkerhetssamordnaren och några andra medarbetare inom räddningstjänsten. Vi håller på att jobba fram olika planer som ska användas i sammanhang då olika typer av scenarier sker. Det kan vara allt från bussolyckor via otjänligt vatten till brand på äldreboenden.
 


Kommentarer
Postat av: Mrs Newhouse

http://www.youtube.com/watch?v=CYW9nNrkUnY

Här kommer en länk som du gärna får dela med dig av. En höstlig hälsning till ljuva toner!

2011-10-18 @ 11:35:41
URL: http://middagsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0