Årets sista kommunfullmäktigemöte

Måndag den 14 november 2011

På morgonen hade vi ett möte med ledningsgruppen. Vi fortsatte arbetet med värdegrunden.

Våra tre nyckelpunkter är:
 

  • Respekt,
  • Lika värde och
  • Ansvar.

Vi gick nu igenom punkten lika värde och vi pratade om vad lika värde betyder för oss.

Därefter hade vi et träff med rekryteringsgruppen gällande gatuchefsrekryteringen. Vi diskuterade olika alternativ. Rekryteringsgruppen är enig om att vi tillfälligt vakanssätter gatuchefsrekryteringen. Vi gör istället vissa interna förändringar inom avdelningen. De tillfälliga förändringarna tidsbegränsas och ska utvärderas med start under mars 2012.

Sedan hölls årets sista kommunfullmäktigemöte. Två representanter från kommunförbundet Norrbotten var på plats och informerade om hur de jobbar och med vilka frågor de jobbade.



Jokkmokks kommuns måldokument följdes upp, tertialrapporten gicks igenom och slogs fast. Den strategiska planen med ramar för år 2012 slogs också fast och även investeringsbudgeten för år 2012 slogs fast.

Frågan om AB Jokkmokkshus höjning av aktiekapitalet diskuterades. Kommunfullmäktige beslutade att höja aktiekapitalet med drygt 1,6 miljoner kronor så att det nya aktiekapitalet uppgår till 4,0 miljoner kronor.

Diverse andra beslut togs också. Bland annat tog fullmäktige ett beslut om att inrätta en ny myndighet för kollektivtrafiken.



På kvällen åkte hela ledningsgruppen till Göteborg där vi ska vara med på Kvalitetsmässan.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0