Ungdomsperspektivet

Måndag den 16 maj 2011

Idag har kommunstyrelsen hållit ett möte. Vi fick till att börja med lyssna på en redovisning av ungdomars fritidsvanor i Jokkmokks kommun. Det var en elev från Bokenskolan som redovisade sitt projektarbete. Intressant. Tack Kajsa.Den strategiska planen och ramfördelning inför nästa tvåårsperiod diskuterades. Ett beslut om att sälja fastigheten där Gläntans förskola var tidigare togs. Nu planeras ett bostadshus där.

Nästa steg i EPC-projektet togs. Det handlar alltså om att sänka energiförbrukningen och därmed energikostnaderna. Vi kommer nu att fortsätta med en analysfas. Nya beslut ska tas längre fram utifrån vad som kommer fram i analysfasen.

Frågan om hur vi ska göra med badhuset i Vuollerim diskuterades. Beslutet blev att vi ska se över totala fastighetsbeståndet i Vuollerim.

Diverse andra frågor hanterades också. Bland annat frågor om teckningsrätt och en fråga om en ny myndighet för kollektivtrafik. Dessutom hanterades frågan om ansvarsfrihet, revisionsberättelser, årsredovisning och arvoden gällande Lapplands kommunalförbund.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0