Radioaktiv

Onsdag den 4 maj 2011

På morgonen pratade vi lite om arrangemanget som kallas Radioaktiv. Det är en hälsoinspirerande aktivitet i syfte att få hela befolkningen att röra på sig lite mer.

Det är Radio Norrbotten som dragit igång detta. I år kommer det att gå av stapeln fredag den 27 maj. Jokkmokks kommun kommer att vara med. Mer information kommer längre fram.

Sedan hade vi ett möte i ledningsgruppen. Vi pratade bland annat om den strategiska planen men även om ett antal dagsaktuella frågor.

Sedan var jag med på ett möte med våra energistrateger. Hela ledningsgruppen var med. Även en praoelev från årskurs fyra. Hoppas du inte tyckte vi var alldeles för tråkiga på våra möten Miranda. Vi pratade olika energibesparingsfrågor i stort och smått.Efter det mötet hade vi en träff där räddningschefen gick igenom vad som händer i samband med Barents Rescue i höst. Allt från dammhaveri till tågolycka. Vi kommer verkligen att få öva vår krisledningsorganisation.

På kvällen var jag först på gymnasieskolan där det var öppet hus för elever i åttan och dess föräldrar. Det var en kväll i syfte att visa åttorna och föräldrarna om hur det ser ut på de olika gymnasieprogrammen.

Sedan var jag med på körträningen. På söndag kväll är det musikcafé där vi ska vara med och sjunga. Alla är välkomna till församlingshemmet klockan 18.00 på söndag kväll den 8 maj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0