Musöron

Torsdag den 19 maj 2011

Nu kan man se musöron på våra björkar utanför huset hemma. Därmed kan vi räkna med att björkarna är utslagna till skolavslutningen. Det är inte alla år det är så. Härligt! Annars har det känts kallt och tråkigt de senaste dagarna. Snarare höstväder än vårväder.Idag har vi haft ett möte i riskhanteringsgruppen. Vi pratade om Barents Rescue och den kommande övningen i höst då bland annat ett tåg kommer att spåra ur här på inlandsbanan strax söder om Jokkmokks samhälle.

Vi fick också reda på att våra beredskapsplaner och en plan för extraordinära händelser nu är uppdaterade och klara för att lyftas fram till politiska beslut. Det blir till hösten.

På kvällen var det så kallad vårsalong på Västra skolan där vår minsting går i tredje klass. Vårsalong innebär att det är några lektioner på kvällstid där föräldrar, syskon och andra anhöriga bjuds in och får vara med och se hur det kan gå till på en lektion. Sedan visar eleverna upp olika saker de gjort och vi bjuds även på dansuppvisning.

Vi fick ta del av några olika filmer som eleverna i trean gjort och vi fick se helt fantastiska dansuppvisningar av ett stort antal elever. Det var väldigt bra gjort och mycket underhållande.

Stort tack till alla elever och pedagoger som jobbat med detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0