Chefsrekryteringar

Tisdag den 3 maj 2011

Under våren har vi jobbat med att rekrytera chefer till Jokkmokks kommun. Nu är några av rekryteringarna klara. Vi har skickat ut ett pressmeddelande om läget. Här redogör jag kort för det som gäller.

Socialchef 

Jokkmokks kommun har utsett Ted Sandin till ny socialchef. Han är idag verksam som personalchef i kommunen.

Ted Sandin kommer ursprungligen från Mölndal och är personalvetare med påbyggnad i psykologi och har arbetat i såväl stat, landsting, kommun som privata företag. Han har en bred och lång erfarenhet när det gäller ledarskap, organisation, arbetsmiljö och medarbetarutveckling.

”Det är en spännande verksamhet med många möjligheter som väntar bakom hörnet”, säger Ted Sandin.

Han påbörjar sin nya tjänst den 1 juni 2011, men behåller sin nuvarande tjänst i begränsad omfattning tills en ny personalchef har tillträtt.

Utvecklingschefer med delat ledarskap

Jokkmokks kommun har utsett Magdalena Fjellner samt Jonas Sukloed till utvecklingschefer med delat ledarskap. Jonas och Magdalena kommer båda att arbeta halvtid som utvecklingschefer. Både Jonas och Magdalena kombinerar detta med uppgifter som utredare på utvecklingskontoret.

Både Jonas och Magdalena jobbar sedan en tid tillbaka som utvecklingschefer i Jokkmokks kommun. Jonas behåller sin nuvarande tjänst som ekonomichef i begränsad omfattning tills en ny ekonomichef tillträder.

Ny chef till kultur- och fritidsavdelningen

Jokkmokks kommun har utsett Conny Enström till ny kultur- och fritidschef. Han kommer närmast från Piteå kommun där han har arbetar som projektledare inom kultur- och fritidsverksamheten.

Conny Enström har tidigare arbetat som kultur- och fritidschef bland annat i olika kommundelar i Norrköpings kommun samt som verksamhetsansvarig och samordnare för olika projekt inom verksamhetsområdet.

Han börjar sin nya tjänst den 1 september 2011.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0