Vår ekonomichef är redovisningsexpert

Torsdag den 22 december 2011

Idag är det vintersolstånd. Tidigt i morse nådde solen sin lägsta punkt på himlen sett från norra halvklotets sida. Nu blir det ljusare och ljusare. I Jokkmokk börjar vi kunna se solen igen i början av januari.

Även idag är det ett roligt datum. Man skulle kunna skriva 111222 när man skriver dagens datum.

På morgonen idag var jag på Västra skolans julshow. Där uppträdde eleverna. Det var dans, sång, musikinstrument, gymnastikuppvisning och andra roliga saker.



Det blev också prisutdelning. Klass fem på Västra skolan är den klass i landet som gjort bäst ifrån sig i en energi- och klimattävling. Eleverna fick diplom och pengar till klasskassan och dessutom kommer de att bli bjudna på pizza i början av vårterminen. Jättekul. Stort grattis.

Jag hade sedan lite olika möten. Bland annat hade jag en genomgång med en medarbetare från Lapplands kommunalförbund som nu slutar. Hon har jobbat i ett projekt som handlat om att utveckla energi- och klimatrådgivningen inom Lapplands kommunalförbunds område.



Sedan fick jag ett mycket glädjande besked från vår ekonomichef. Hon har idag fått en förfrågan och hon har dessutom mycket glädjande tackat ja till att ingå i en expertgrupp inom rådet för kommunal redovisning.

Snacka om ett hedersuppdrag. Det är så kul. Det är cirka tio medlemmar från hela Sverige som ingår i expertgruppen. Ingela Karlsson är nu en av dem. Stort grattis till Ingela!








Kommentarer
Postat av: Ingela

Tack för det Anders! :) Känns otroligt hedrande och roligt. God Jul och Gott Nytt Åt!

2011-12-23 @ 08:09:02
Postat av: Anonym

År ska det ju vara, svårt att skriva med mobilen.. ;-)

2011-12-23 @ 08:10:29
Postat av: custom essay writing

It's very good that people can organize such events.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0