Näringslivsråd på Strukturum

Fredag den 9 december 2011

På morgonen var jag på Strukturums fredagsmöte. Idag hölls det i formen av ett näringslivsråd. Vi har tidigare haft dessa näringslivsråd som ett särskilt möte där olika politiker och företagare bjudits in. Det har inte varit så välbesökta möten tidigare.

Idag var det ett välbesökt möte i näringslivsrådet. Kommunalrådet pratade om allehanda aktuella frågor och vi förde ett bra samtal med företagarna.Sedan var jag med på ett möte som handlade om hur vi ska organisera oss i kommunledningskontoret i framtiden och vi har även haft ett möte om rekryteringen av campingansvarig på Notudden.

På eftermiddagen hade vi ett möte som handlade om boendefrågor. En bostadsförsörjningsplan ska arbetas fram. En av sex prioriterade frågor i kommunens strategiska dokument handlar om bostadsfrågor i olika former. Allt från vanliga bostäder och ett eventuellt utökat behov utifrån en framtida inflyttning till seniorboende och trygghetsboenden i olika former.

Vi diskuterade nu hur vi ska gå tillväga för att jobba fram en bostadsförsörjningsplan. Målet är att en bostadsförsörjningsplan ska vara klar under år 2012.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0