Möte med politiker och tjänstemän

Onsdag den 17 februari 2010

Idag hade vi tjänstemän och politiker en träff. Vi började med att prata om Jokkmokks kommuns positiva resultat för år 2009.

Varje avdelningschef presenterade sitt resultat och vi gick igenom måluppfyllelse på varje avdelning.

Vi hade sedan en genomgång om hur det går med förändringsarbetet i Jokkmokks kommun. Vi backade tillbaka till olika grupparbeten som politikerna genomförde under förra året. Vi diskuterade de tre viktiga nyckelorden som politikerna gav oss tjänstemän att jobba vidare kring. I höstas fick vi tjänstemän från politiken att ledarskapet i Jokkmokks kommun ska kännetecknas av Mod, Engagemang och Kompetens.

Nu har vi från tjänstemannasidan, chefer och medarbetare, jobbat med att klä dessa tre vackra ord med ett innehåll. Vi stämde av detta arbete med våra politiker.

Vi gick också igenom den strategiska plan som nu håller på att jobbas fram. Vi har från ledningsgruppens sida jobbat med detta dokument under en tid. Vi har lyssnat på det som politikerna kommit fram till och vi spånar fram detta dokument. Vi har också haft en genomgång med facken där en dialog har förts.

Dokumentet är långt ifrån klart. Vi ska jobba vidare med den strategiska planen på tjänstemannanivå och på nästa kommunstyrelsemöte.

Den 24 mars har vi nästa heldag tillsammans med politikerna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0