OJ!-gruppen, Återvinsten och vintermarknad

Tisdag den 1 september 2009

Dagen var fylld av möten. På förmiddagen hade vi första mötet för hösten i OJ!-gruppen. Det var ett mycket bra möte med många diskussioner om hur vi jobbar och hur vi ska jobba vidare i vårt förändringsarbete. 

Vi pratade bland annat om hur svårt det är med informationsfrågorna i organisationen. Det händer så väldigt mycket som bör informeras ut i organisationen. Vi konstaterade att vi kanske inte alltid lyckas med att ge ut information på ett bra sätt. Vi får försöka förbättra oss i den frågan.

Vi diskuterade också om hur vi ska gå vidare med arbetet om att definiera ledningsuppdraget hos våra chefer i första linjen. Vårt mål är att jobba fram ett upplägg där politiken ska vara med och definiera detta uppdrag. Vi kommer att ta upp den frågan med politiken under en heldagsträff i morgon.

Efter lunchen hade vi ett möte med länstrafiken om diverse olika trafikfrågor. Direkt därefter var jag på ett möte med representanter från Hotel Jokkmokk gällande Notuddens campinganläggning och diverse olika elförbrukningsfrågor.

Jag var sedan och besökte Återvinstens nya butikslokal. Återvinsten är en del av ett projekt som heter INTRO-projektet och som handlar om ett arbete med att få medborgare in på arbetsmarknaden som annars kanske har svårt att komma in på arbetsmarknaden.

På kvällen var jag med på ett möte gällande vintermarknaden där olika arrangörer var inbjudna för att diskutera kommande vintermarknad.   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0