Hemresa

Fredag den 30 oktober 2009

Idag var det hemresedag och därför inga studiebesök. På morgonen och förmiddagen var vi ute och tittade på staden och handlade lite Vi var bland annat och tittade på den mycket kända bron Ponte Vecchio. Det är en mycket gammal bro – namnet betyder just den gamla bron – och den är känd för att den har hus byggda på själva bron.

Vi var också in i den mycket stora saluhallen som finns i Florens. Det var väldigt spännande att gå omkring där och titta på kött- och fiskdiskarna och även alla andra försäljningsdiskar. Vi köpte både ost, salami och annat. Jag passade dessutom på att köpa färsk pasta.

Halv ett gick bussen som tog oss ut till flygplatsen. På Arlanda skiljdes gruppen åt. Jag tog ett tåg till Hälsingland och de övriga flög vidare till Luleå.

Därmed var denna fantastiska studieresa slut. Det har varit otroligt lärorika dagar och vi ska nu jobba vidare med dessa frågor på hemmaplan. Ett mål är att få igång ett kooperativ av något slag. Spännande!

Kommentarer
Postat av: Anita Johansson

Anders fick tyvärr inte riktigt alla italienska souvenirer med sig till sverige som önskat, även om det rymdes mycket i den resväskan :-) Det var en fantastisk resa, tillsammans med en fantastiska medresenärer. En tumme upp till sociala företag i italien!Hälsningar från Solkraft i Skellefteå

2009-11-02 @ 15:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0