Den nya influensan är här

Måndag den 9 november 2009

Nu har nog den nya influensan tagit rejäl fart här i Jokkmokk. På Östra skolan (högstadiet) har ungefär hälften av alla elever varit sjuka idag. Våra två yngsta barn är sjuka och hemma idag. Jag hörde att det i mellanflickans klass (årskurs sju) endast hade varit fem elever friska och på plats i skolan idag.

Hoppas nu att alla blir friska så snart som möjligt. Samtidigt är det viktigt att barnen håller sig hemma tillräckligt länge så att de nu blir riktigt friska innan de går tillbaka till skolan.


Kommentarer
Postat av: Anonym

vill bara påpeka att jag uppfattar infomationen på kommunens hemsida angående influensan som rörig och "oproffesionell". informationen spretar med gamla länkar, inaktuell info blandad med ny i samma dokument med felaktig datering mm. layouten i informationen är amatörmässig och inte trovärdig. dessutom är de i filformatet doc. vilket kräver word eller liknande program, brukligt är att lägga ut dokument i pdf. det bästa är att lägga ut de direkt som html för att säkerställa att alla kan läsa dem. inget ont, ville bara påpeka detta.

2009-11-13 @ 18:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0