Alla heter Glenn...

Söndag den 15 november 2009

I går förmiddag hade jag längdskidpremiär för säsongen. Trots att vi bara kommit till mitten av november så har entusiasterna redan åkt längdskidor ganska länge här i Jokkmokk. Men för mig var det premiär i går.

På eftermiddagen arrangerade vi tillsammans med ytterligare en familj en familjefest. På grund av den nya influensan har vi fått några avbokningar i slutet av veckan men vi var ändå sex familjer förutom vi som arrangerade det hela.

Vi träffades tidigt på eftermiddagen och genomförde ett antal olika lekar för alla åldrar. Det brukar vara väldigt trevliga tillställningar och så även denna gång.

Det brukar vara olika teman på våra familjefester och denna gång var temat Änglar. Vi i arrangörsstaben hade klätt ut oss till fotbollsspelare i IFK Göteborg, som även kallas Änglarna. Se bilderna nedan.Till saken hör att vi alla hade matchtröjor med namnet Glenn och vi stod alla och sjöng den mycket kända låten ”Alla heter Glenn i Göteborg…” när vi tog emot alla gäster.

Idag på morgonen var vi ut på en långpromenad. Vi var sedan och städade i festlokalen och sedan blev det gymnastikträning. Minstingen var med medan mellanflickan stod över träningen. Sviterna från influensan sitter i lite ännu så vi hoppade över träningen idag. Men i morgon blir det skola igen.


Kommentarer
Postat av: Glenn

Underbart med änglar även vid polcirkeln!Hoppas ni hade en bra fest./Alla heter Glenn i Göteborg

2009-11-18 @ 19:54:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0