Chefsfrågor, ärendelistor, redaktionsråd och möten med företagare

Onsdag den 19 augusti 2009

Hela förmiddagen användes till att jobba med frågorna om hur vi ska agera nu när vår tekniska chef och vår utvecklingschef slutar.

Vi måste definitivt analysera frågan och fundera kring varför det blir som det blir. Men vi måste också snabbt kunna gå vidare och även i dessa frågor försöka vända det som händer till att se det som möjligheter och att därmed kunna göra något bättre i framtiden.

Men jag måste erkänna att just detta känns väldigt svårt att ta till sig nu så här kort inpå beskedet att två chefer väljer att sluta hos oss.

På eftermiddagen var det först en genomgång av alla ärenden som finns på ärendelistan inför första politiska mötena efter semestern. Sedan hade vi ett möte med redaktionsrådet i frågan om vad nästa tidning JokkmokksMagasinet ska innehålla.

Och direkt efter det mötet var jag med på ett möte med en lokal företagare som är i behov av lokaler för sin verksamhet.

Kvällen ägnades åt att försöka komma ikapp med mejlläsningen och att attestera fakturor som samlats på hög under förra veckans ledighet.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0