Titta framåt!

Tisdag den 26 augusti 2008


Kommunens nybildade organisationsutvecklingsgrupp (OU-gruppen) sammanträdde under förmiddagen. Det var ett mycket bra möte. Vi är några arbetsgivarrepresentanter och några fackliga representanter i denna grupp. Vi kommer att lägga ned mycket tid och kraft i vårt arbete med att utveckla vår organisation.


Vi resonerar som så att vi nu har stora möjligheter att göra något bra av den prekära situation som uppstått då många chefer av olika anledningar valt att sluta hos Jokkmokks kommun nu under våren och försommaren. Om vi bara slutar att titta bakåt och slutar att gräma oss över allt som vi tycker har gjorts på ett felaktigt sätt tidigare så kommer vi att kunna göra något riktigt bra tillsammans.


Vi pratar mycket om tillit och förtroende. Vi måste jobba för att få en organisation där våra medarbetare känner sig delaktiga i arbetet och i alla processer som finns i den kommunala organisationen. Vi måste jobba för att få till en känsla i vår organisation där vi medarbetare vågar ta initiativ och att vi vågar göra fel. Vi ska jobba för att få Modiga Medarbetare.


Det känns verkligen kul att få möjligheten att jobba med dessa frågor!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0