Målarbete

Fredag den 22 augusti 2008


Idag har vi under förmiddagen jobbat med kommunens övergripande målarbete. Vi har jobbat med denna fråga i drygt två år nu. Arbetet har kommit så långt så att det nu kommer att behandlas politiskt och ska förhoppningsvis tas i kommunfullmäktige i september.


Vi gjorde ett tillägg som känns viktigt i det sammanhang som råder just nu då vi bestämt att vi ska se över besluts- och styrprocesserna i Jokkmokks kommun. Tillägget innebär att vi lägger in målarbetet som en årligt återkommande del i kommunens styrprocess. Det betyder förhoppningsvis att vårt målarbetesdokument inte ska bli en hyllvärmare utan att det i och med detta beslut kommer att utvärderas och behandlas åtminstone en gång per år och på så sätt bli ett levande dokument.


På eftermiddagen hade vi en givande diskussion inom ekonomienheten över hur vi ska gå vidare med lösningen inom ekonomienheten då jag nu börjar jobba som kommunchef.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag måste erkänna att det låter inte speciellt upplyftande med kvalitetsarbete, dock inser jag vikten. MEN ibland är det en alltför lång process till det slutgiltiga målet.

2008-08-29 @ 17:04:53
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0