Perspektivträngsel

Måndag den 22 september 2014

Idag har vi haft ett ledningsgruppsmöte. Vi gick bland annat igenom läget kring projektet Tillväxt Jokkmokk. Tillväxt Jokkmokk handlar om att vi nu påbörjat en förstudie kring frågan om hur Jokkmokks kommun kommer att påverkas om det kommer att bli en gruvetablering i Kallak. Vi pratade också om arbetet med datahallar samt om olika interna processer som har bäring på kompetensförsörjning och mycket annat kring det viktiga arbetet som pågår för att uppfylla alla prioriterade saker vi ska jobba med enligt vår strategiska plan för 2014 och 2015.

Vi konstaterar att ordet perspektivträngsel som växt fram under senaste tiden stämmer väl in i vår arbetssituation just nu. Det är väldigt många olika superviktiga arbetsuppgifter som ska göras nu och det är stora utmaningar som krävs för att alla frågor ska hinnas med. Det är många olika perspektiv som trängs med varandra.

Vi hade även ett ekonomipass där vi gick igenom läget kring kommunens andra tertialbokslut för året. Vi gick också igenom läget i frågan om budget 2015. I början av oktober ska vi ha strategiska beredningsdagar samt budgetberedningsdagar med politiken gällande budget 2015.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0