Delutvärdering om medarbetardagarna

Onsdag den 2 mars 2011

På förmiddagen hade vi ett ledningsgruppsmöte. Vi gick bland annat igenom lite olika frågor inför den strategiska beredningsdagen om en halvannan vecka. Även kommunalrådet var med på ett snack i den frågan.På eftermiddagen hade vi först ett möte där vi gick igenom vilken dagordning vi ska ha på nästa träff med kommunstyrelsen och med dess arbetsutskott.

Sedan hade vi ett möte med tekniska alliansen. Vi pratade bland annat om hur långt vi kommit i olika samarbets- och samverkansfrågor mellan Jokkmokkshus, Värmeverket och teknik- och serviceavdelningen inom Jokkmokks kommun. Kommunalrådet var med och fick lite information även på det mötet.

Sedan var jag med på ett telefonmöte med kommuncheferna inom Lapplands kommunalförbunds område inför direktionsmötet i nästa vecka.

Och slutligen var jag med på ett kvällsmöte där värdegrundsgruppen och ledningsgruppen träffades tillsammans med två representanter från Sunnanå Utveckling AB för att gå igenom hur det har gått med medarbetarutbildningen fram till nu. Det är övervägande positiva signaler som kommer fram från våra medarbetare som gått utbildningen.Vi diskuterade tillsammans om vad som blir nästa steg efter det att alla medarbetare gått denna utbildningsdag. Vi pratade om att göra maj månad till en värdegrundsmånad där alla arbetsplatsträffar ska fokusera på värdegrundsfrågor och på frågor som handlar om medskapande. Om alla arbetsplatser pratar om hur detta påverkar just precis min egen arbetsplats tror vi att vi kommer att få en stor genomslagskraft och förhoppningsvis ett ändrat beteende där det så behövs.

På kvällen packade vi färdigt inför familjens sportlovsresa till Alperna.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0