Information till facken

Tisdag den 21 september 2010

Idag har vi haft ett informationsmöte för facken. Där pratade vi om allt och intet som har att göra med arbetstagar- och arbetsgivarrelationerna.

Det var bland annat frågor om Tekniska Alliansen, INTRO-projektets förlängning, OJ!-gruppens upplösning och förändringsarbetet som fortsätter. Vi pratade värdegrund och ledarskapsfrågor av olika slag. Vi kom också i det sammanhanget in på medarbetarenkäten och om hur de fackliga organisationerna vill jobba för att kunna vara delaktiga i förändringsresan.

Vi pratade också om lönerevisionen, medarbetarsamtal, lönesamtal och liknande. Vi konstaterade att en utbildningsinsats gällande medarbetarsamtal ska genomföras. Vi avslutade med en information om budgetläget och om hur frågan om den strategiska planen ska arbetas fram.

Vi har också haft en genomgång av de olika ärenden som ska behandlas på nästa möte i kommunstyrelsens arbetsutskott och i kommunstyrelsen.

Och sedan var jag på ett möte där vi diskuterade frågan om ett nytt förvaltningsavtal mellan Jokkmokkshus och Jokkmokks kommun.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0