Vår tekniska chef slutar

Måndag den 3 augusti 2009

En en lugn och trevlig helg startade arbetsveckan med ett inte alltför trevligt besked. Vår tekniska chef, Hjalmar Forsman, sa upp sig från sin tjänst hos oss.

Det var inte alls bra.

Efter ett år med stora förändringar på olika sätt kändes det som att vi nu har en organisation och ett antal chefer som ska fortsätta jobba tillsammans en tid. Men det är bara att konstatera att vi nog får vänja oss med att det hela tiden kommer att bli förändringar. Jag har också full förståelse för vår tekniska chefs beslut och jag är den första som gratulerar honom och önskar honom lycka till med nya arbetet. Grattis Hjalle!

Så här ligger det till: Hjalmar Forsman börjar ett nytt arbete som verksamhetschef åt företaget Porjus Entreprenad. Som verksamhetschef åt Porjus Entreprenad kommer Hjalmar att vara företagets kontaktperson gentemot beställarna av företagets tjänster. Arbetet handlar mycket om kundkontakter.


Arbetet som teknisk chef åt Jokkmokks kommun har varit spännande och samtidigt väldigt krävande, säger Hjalmar. Det är ett dygnet runt-arbete som tar på krafterna. Man är i princip aldrig privat och i takt med de ekonomiska åtstramningarna med minskade administrativa resurser samtidigt som de ekonomiska ramarna minskar väljer jag att tacka ja till ett erbjudande från Porjus Entreprenad, fortsätter Hjalmar Forsman.


Efter två år i Jokkmokks kommun börjar Hjalmar Forsman sitt nya jobb under hösten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0