Basketsmycken

Måndag den 28 september 2015

Idag har kommunstyrelsens arbetsutskott haft ett möte. Ett antal ärenden kring vatten- och avloppsfrågor hanterades. Vi diskuterade också olika frågor kring flyktingar och vilken beredskap vi har att kunna ta emot fler flyktingar i ett läge då en krissituation uppstår.

Vi fick en information från Leader Polaris kring hur de jobbar med olika utvecklingsfrågor. Vi fick en genomgång av tertialbokslutet och den ekonomiska prognosen för helåret 2015. Som bedömningen görs nu så kommer ett negativt resultat på 1,9 miljoner kronor att redovisas för Jokkmokks kommun som helhet.

En fråga om Nordenskiöldsloppet och en eventuell förlustgaranti behandlades och olika ärenden kring riktlinjer och policydokument inom personalområdet diskuterades. Vi pratade också om samarbetet med Gällivare kommun vad gäller gemensam löneadministration och ett antal bygdemedelsansökningar hanterades.

På eftermiddagen var jag tillsammans med många andra hos Jokkmokks Tenn. De visade upp sin verksamhet och de presenterade ett samarbete mellan Jokkmokks Tenn och Luleå Basket. På kvällen var jag på Ájtte där jag träffade och åt middag med Försvarshögskolan som är på besök i Jokkmokk denna vecka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0