Chefsdag

Tisdag den 17 juni 2014

Idag har Jokkmokks kommuns samtliga cirka 30 chefer samlats för att tillsammans gå igenom olika övergripande och aktuella frågor. Vi pratade om olika samverkansfrågor och vi pratade om och gick igenom olika frågor kring det mycket viktiga jämställdhetsarbetet som pågår i hela vår organisation.

Vi fick även en genomgång och en genomlysning av olika frågor som handlar om kommunens intranät och vi har pratat ekonomi, upphandling och personalrelaterade frågor.

Tre gånger per år samlas vi alla chefer. Jag tror det är mycket viktigt att vi genomför dessa träffar i syfte att vi tillsammans kan gå igenom olika aktuella frågor. Det är alltid bra att emellanåt träffa kollegor från andra delar av organisationen för att utbyta erfarenheter från varandras områden.

På kvällen var jag med på en enkel och mycket trevlig sommarfest i fiket på kommunhuset. Några kollegor hade tagit initiativet till att äta en sallad tillsammans så här inför den stundande sommarledigheten. En annan kollega tog med sig gitarren och sjöng och spelade några låtar. Tack alla inblandade för ett bra initiativ.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0