Personalstrateg i stället för personalchef

Torsdag den 5 januari 2012

Så har första arbetsveckan år 2012 passerat. I måndags var jag ledig, sedan har jag jobbat. Det är inga inplanerade möten i dessa mellandagar så man får mycket gjort vad gäller administrativa sysslor.

Från och med årsskiftet har vi gjort en viss förändring gällande innehållet i kommunledningskontoret. Jag ska försöka förklara vad som gäller nu.

Ted Sandin har slutat som chef för kommunledningskontoret och som personalchef inom Jokkmokks kommun. Efter att dubblerat rollen som personalchef och socialchef under hösten 2011 är Ted Sandin nu socialchef på heltid.

Ny chef för kommunledningskontoret är ekonomi- och inköpschef Ingela Karlsson.

Kommunledningskontoret i Jokkmokks kommun består av fem olika funktioner:

• Personalfunktionen

• Ekonomifunktionen

• Administrativa funktionen

• IT-funktionen

• Arbetsmarknadsfunktionen

Inom personalfunktionen har en förändring skett. Eftersom vi inte längre har någon personalchef efter Ted Sandin har vi gjort en intern förändring där personalhandläggare Elin Berglund blivit personalstrateg och jobbar med mer övergripande personalfrågor jämfört med jobbet som personalhandläggare.

Chefen för arbetsmarknadsfunktionen, Patrik Sundberg, är nu även förhandlingsansvarig inom Jokkmokks kommun.

Om det är någon av er bloggläsare som i något sammanhang har frågor som ni under år 2011 skulle ha ställt till vår personalchef ska ni nu vända er till personalstrateg Elin Berglund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0