En värdegrund ska jobbas fram

Tisdag den 23 mars 2010

På morgonen var jag på Östra skolan och hälsade alla niondeklassare i kommunen välkommen till en fjällsäkerhetsdag. De fick bland annat under ordnade former prova på att hoppa ner i en isvak.

Sedan hade vi ett ledningsgruppsmöte. På lunchen hade jag en träff och en genomgång med mäklaren som fått uppdraget att sälja Notuddens campinganläggning.

På eftermiddagen hade vi ett seminarium i frågan om att jobba fram en värdegrund för alla medarbetare i Jokkmokks kommun. Nu känns det som att vi även tagit ett steg på vägen med att jobba med medarbetarfrågor i vårt förändringsarbete. Det är alltså meningen att vi alla medarbetare i Jokkmokks kommun ska jobba fram en värdegrund som ska vara som en bas för vårt dagliga arbete.

Det är verkligen mycket som förändras nu. Det känns som att vi i princip i alla frågor vi hanterar jobbar med förändringsfrågor. Det är mycket spännande och mycket ansträngande. Det tar verkligen på krafterna att hela tiden jobba med nya frågor och att tänka i nya banor och att jobba med frågor på ett annorlunda sätt än vad vi är vana att göra.

Men det ger också väldigt mycket energi. Och vi är många som tror att det är en förutsättning att vi lyckas med detta förändringsarbete för att klara de framtida utmaningarna vi står inför i Jokkmokks kommun. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0