Jokkmokk 2015

Onsdag den 20 januari 2010

Idag har ledarskapsutbildningen fortsatt för oss i ledningsgruppen. Vi har som en del i den utbildningen jobbat med en konkret och aktuell fråga. Vi har jobbat med Jokkmokks kommuns måldokument. Det som heter Jokkmokk 2015.

Vi har jobbat med frågeställningen om hur vi ska kunna jobba med måldokumentet så att det blir ett levande dokument. Vi sa också att vi måste jobba med dokumentet så att det får genomslag i alla delar av våra verksamheter. Jag tror att vi har stora möjligheter att lyckas med detta arbete. Det är viktigt att vi kopplar ihop vårt målarbete med andra förändringsarbeten vi jobbar med. Bland annat det arbetet vi gör i OJ!-gruppen.

Våra politiker har också sagt att vi måste jobba mer med frågan om måluppfyllelse. Ett arbete pågår som innebär att varje avdelning och organisatorisk enhet inom Jokkmokks kommun ska jobba med att tolka in det som står i Jokkmokk 2015 så att det stämmer in i respektive avdelning.

En medarbetarenkät är nu på gång att genomföras vilket också är en viktig del i målarbete. Genom medarbetarenkäter kan vi mäta hur vår måluppfyllelse är.

Det känns som att det just nu är rätt tajming i detta med att ta tag i vårt måldokument.

På kvällen övade jag med kören. Nu tränar vi inför våra framföranden under marknadsveckan.


Kommentarer
Postat av: Katarina Pirak Sikku

OJ!-gruppens namn är ett olyckligt val av namn tycker jag. I vilket sammanhang oj används vet vi alla. Det känns föga förtroendeingivande med en OJ! grupp.

2010-01-21 @ 15:28:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0