Västra skolan i länsfinal

Tisdag den 2 februari 2010

På förmiddagen hade vi en facklig informationsträff gällande de förändrade styrprocesserna vi jobbar med. Vi hade en bra diskussion. Vi försöker nu jobba fram ett utkast till mötet med politikerna den 17 februari.

På eftermiddagen var jag på den historiska marknaden. Det var ganska mycket folk på plats på marknadsområdet. Temperaturen var nu mer behaglig jämfört med gårdagen. Det höll sig kring minus 13 grader idag. Det snöade nästan hela dagen idag och det var en väldigt trevlig stämning. Historiska marknaden har verkligen kommit för att stanna.

På kvällen genomfördes ett genrep inför morgondagens invigning av årets marknad. Det blir ett lite annorlunda upplägg i år jämfört med tidigare år. En mycket vacker snöscen och en stor och häftig snöläktare har byggt i år.

Jag rekommenderar varm att alla som har möjlighet kommer till marknadsscenen klockan 17.30 i morgon onsdag. Vill man gå med i ett fackeltåg från den historiska marknaden till marknadsinvigningen är det bara att sluta upp klockan 17.00 vid hembygdsgården.

Idag vann Västra skolan i Jokkmokk länssemifinalen i vi i femman. Det betyder att det blir länsfinal. Mycket bra jobbat. Stort grattis till alla duktiga femteklassare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0