Spelregler

Tisdag den 31 augusti 2010

På förmiddagen hade vi en övning med ledningsgruppen. Vi jobbade med frågan om hur vi ska jobba i ledningsgruppen. Vi har bytt mycket folk i ledningsgruppen och vi har tidigare haft diskussioner om hur vi ska jobba i ledningsgruppen. Vi har aldrig riktigt satt ned foten i den frågan tidigare utan vi har jobbat på och haft ledningsgruppsmötena mer som ett forum för informationsutbyte.

Nu har vi bestämt att vi ska jobba på ett mer strukturerat sätt. Vi fortsätter det arbetet i morgon.

På eftermiddagen hade jag och kommunsekreteraren ett möte med revisorerna gällande ärendeberedningsfrågor. Vi diskuterade om hur vi bereder ärenden och hur vi jobbar för att frågor ska vara genomlysta på ett bra sätt innan frågorna kommer till politikernas bord. Ju bättre vi tjänstemän förberett frågorna desto klokare beslut kan politikerna fatta.

Sedan var jag på ett möte med redaktionsrådet för JokkmokksMagasinet. Vi gick igenom vilka artiklar vi vill ha med i nästa nummer av tidningen JokkmokksMagasinet.

JokkmokksMagasinet sprids till alla kommuninvånare och ibland även till invånare utanför kommunen. I år ska vi ha tidningen klar tills dess att vi ska till Huddinge på Jokkmokksdagarna i slutet av oktober. Det är viktigt att kunna sprida information om mycket av det som händer runt om i vår kommun.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0