Friskola i Vuollerim

Måndag den 19 april 2010

Åter igen hissas flaggan mot den klarblå himlen. Äldsta dottern fyller 17 år idag. Grattis!

På förmiddagen hade vi sedan ett möte i teknikgruppen. Nu har vi ett konkret förslag till att gå vidare. Vi planerar att hålla en information för medarbetarna inom de tekniska verksamheterna i nästa vecka. Vi ska också bolla dessa frågor med politikerna och med facken.

På eftermiddagen hade vi en genomgång gällande de ekonomiska förutsättningarna inför framtiden. Det var en träff tillsammans med politiker och avdelningschefer. Vi hade mycket bra diskussioner kring arbetssätt och kring frågor om resursfördelning och liknande.

Vi står definitivt inför stora ekonomiska utmaningar men det ser absolut inte så nattsvart ut som det gjorde för ett år sedan. Till de ordinarie politiska mötena i kommunstyrelsens arbetsutskott och sedan i kommunstyrelsen i maj ska våra folkvalda politiker prioritera och fördela de ekonomiska resurser som finns.

På kvällen hade vi ett kvällsmöte med representanter från det nybildade bolaget Vuollerims Friskola AB. Vi fick höra kring deras tankar och idéer och framförallt deras önskemål kring samverkan och samarbete.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0