Marsdagar i oktober

Söndag den 11 oktober 2009

Det har varit otroligt vackert väder i Jokkmokk de senaste dagarna. Ända sedan i torsdags har det varit en vårvinterkänsla. Strålande sol från nästan klarblå himmel, cirka 15 centimeter snö och några minusgrader.

Eftersom årets första snö kom tidigare än vad många av oss trodde så blev det undanplockning av sommargrejer i snö i år. I går lördag plockade vi undan studsmattan som hade cirka 15 centimeter snö på sig. Det har jag inte varit med om tidigare. Även husvagnens vinterplacering fick genomföras i vacker vinterskrud.

Vi gick ut på en långpromenad i det vackra vädret - se bild nedan - innan vi gick till Östra skolans sporthall och tittade på när äldsta dottern spelade en basketmatch. Ett lag från Skellefteå var på besök. Vi var några på läktaren som spekulerade i om huruvida dessa tjejer från Skellefteå nu kommer med den nya influensan hit till Jokkmokk. Förhoppningsvis blir det inte så.

Efter basketmatchen som för övrigt Jokkmokk vann blev det lite mer övningskörning innan jag bänkade mig framför TV:n för att titta på den viktiga fotbollsmatchen mellan Danmark och Sverige. Tyvärr vann Danmark och nu känns det väldigt osannolikt att Sverige ska kunna ta sig till fotbolls-VM i Sydafrika nästa sommar.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0