Försäkringsfrågor

Onsdag den 14 oktober 2009

Direkt på morgonen fick jag en lägesrapport från ett möte som hölls igår gällande olika ekonomiska och administrativa frågeställningar som måste lösas i samband med att gymnasieorganisationen ska gå över från Jokkmokks kommun till LKF vid årsskriftet. Det är fortfarande många frågor som är obesvarade och årsskiftet är ganska nära.

Vi får jobba vidare med att hitta lösningar inom detta område.

Sedan hade jag och Jonas, vår ekonomiansvariga, en genomgång med kommunens försäkringsmäklare. Jonas är ju i rollen som ekonomiansvarig även kontaktperson och ansvarig för Jokkmokks kommuns försäkringar.

Därefter hade vi ett möte i det vi kallar brandlarmsgruppen. Vi går igenom kommunens olika fastigheter och gör bedömningar om vilka skadeförebyggande insatser vi måste göra för att undvika framtida skador på fastigheterna.

Direkt efter lunch hade vi ett möte i det vi kallar riskhanteringsgruppen. Vi diskuterade bland annat om hur vi ska gå vidare med olika frågor gällande extraordinära händelser. Vi pratade också om hur vi ska jobba med säkerhetsfrågor på olika avdelningar och organisatoriska enheter samt olika utbildningsinsatser för skolelever.

På kvällen var jag på körövning. Vi har verkligen ett digert program att träna in inför de advents- och julkonserter vi ska vara med på. Det ska bli jättekul att framträda med Anna-Lotta Larsson, Göran Fristorp och Cyndee Peters.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0