Veckosammanfattning

Fredag den 28 november 2008

Veckan har varit fylld av möten.

På tisdagen var jag i Luleå med övriga medarbetare på ekonomikontoret. Det var en seminariedag som Sveriges Kommuner och Landsting arrangerade. Vi fick mycket bra information.

På onsdagen var ledningsgruppen samlad i Kåbdalis för att ha en heldag i avskildhet där vi kunde avhandla allehanda frågor. Det var också en väldigt bra dag med öppna och givande diskussioner.

På torsdagen hade vi bland annat en träff med Bodens kommunalråd, Olle Lindström, gällande fisketurismfrågor, laxtrappor och dylikt. Luleälven går ju genom såväl Jokkmokks som Bodens kommuner och älven är reglerad i båda kommunerna. Vi får se hur den frågan utvecklas.

Ytterligare ett möte på torsdagen var tillsammans med facken. Vi från arbetsgivarparten höll en allmän information om vad som är på gång i olika frågor. Det känns som att vi har en mycket bra dialog med facken. Det handlar inte om en ensidig information utan vi för en dialog i alla dessa frågor. Det känns mycket bra och det känns som att det går helt i linje med det vi pratar om i vår organisationsutvecklingsgrupp - OJ!-gruppen.

Efter fredagens "morgonkaffe" på näringslivsbolaget Strukturum med intressant information var jag på mitt första möte med skyddskommittén. Där gick vi igenom allehanda frågor som är mycket viktiga att jobba med ur arbetsmiljöaspekt och liknande.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0